SFO

Slangerup Skoles SFO består af 2 afdelinger: Afdeling Lindegård og afdeling Byvang.

Afdeling Lindegårds SFO

SFO’en på afdeling Lindegård har egne lokaler i den ene klynge på skolen. Vi har også et stort, udendørs, nyistandsat legeområde samt ”Tumleren” og ” Byggeren”.

Den indendørs del af SFO’en rummer:

• Caféen, som er vores hjerte. Her kan man spise en mad, hygge i sofaen og se på fisk eller tegne.
  • Legorummet, som er et stort rum med mulighed for at bygge Lego og lave kreative aktiviteter.
  • Et spillerum med brætspil og kortspil.
  • Et stort puderum med hems og masser af puder til at bygge med.
  • Et krearum med mulighed for mange kreative aktiviteter.
  • Et Wiirum, hvor der spilles Wii i de mørke måneder. Fra maj måned fungerer Wiirummet som base for MiniSFO.
  • Et aktivitetsrum med legekroge og et stort active board på gulvet. Boardet fungerer som en kæmpe Ipad, man kan spille og lave opgaver på. I stedet for at sidde stille skal man bare bevæge sig rundt på gulvet.
  • Et 3. klasses rum, hvor der kun er adgang for 3. klasserne. Her afholdes bl.a. filmeftermiddage, Singstar konkurrencer og sommetider fælles spisning.
  • Tumleren, som er en stor tumle sal, der næsten dagligt er åben om morgenen og om eftermiddagen. Her spilles forskellige boldspil og leges bevægelses lege.

Den udendørs del af SFO’en rummer:

• Kørselsområde til vores mooncars.
  • Minilegepladsen, hvor der er klatrestativer, gynger, hængekøjer og bold bane.
  • Et sandkasseområde.
  • Et stort, grønt område til f.eks. at spille rundbold på og lege udendørslege.
  • ”Byggeren”. Her har vi træværksted, hvor man kan hamre og save og måske bygge en fuglekasse.
  • Et thehus med naturværksted, køkken og toiletter.
  • Et snittehus, hvor man kan sidde inde og snitte eller sidde ved sommerbålpladsen.
  • Et bålhus til vinterbål.
  • Stalden. Her har vi dyrehold, som børnene er med til at passe.
  • Et halmhus med mulighed for at lege med halm og halmballer.
  • ”Bakken,” hvor vi kan kælke om vinteren og trille æg til påske.